Comunicat de presa

                            

Comunicat de presă


Dacă te-ai săturat de magazinele care vând aceleași și aceleași accesorii, pe bandă rulantă, găsești alternativa ideală în produsele handmade.
Accesoriile realizate de mână prezintă un set indubitabil de avantaje, care le recomandă în locul celor de serie.
În primul rând, nici un accesoriu handmade nu este identic cu un altul caci, pana la urma, asta e esenta handmade-ului.

Formele, dimensiunile, culorile sau materialele utilizate cunosc o paletă extrem de largă, ceea ce face imposibil să nu-ți găsești ceva care să ți se potrivească, pentru orice ocazie și ținută. Chiar dacă ești, să zicem, genul capricios, greu de mulțumit, critic, varietatea produselor handmade te va convinge că este loc și pentru tine, printre cumpărători.

Accesoriile sunt accesibile tuturor, din toate punctele de vedere. Mulți sunt initial nemulțumiți de prețurile acestora, însă, în realitate, își merită prețul și nu regreți investiția.
Un alt atu al accesoriilor handmade este acela că sunt confecționate de persoane foarte talentate, de multe ori chiar cu studii în domeniul artelor, ceea ce prezintă, într-o mare măsură, o garanție a calității și a evitării kitsch-ului. 
Bijuterii, ornamente, tricataje, agende, jurnale, aranjamente florale si tablouri ... relizarea lor presupune mult timp, fantezie si dedicare.

Intr-o epoca a standardizarii si a lipsei de personalitate, sensibilitatea si bunul gust isi recastiga locul atat de binemeritat prin intermediul articolelor handmade.


Pentru prima dată in Craiova!


Daca iti plac obiectele de artă confecţionate manual,cadourile unicate sau pur si simplu apreciezi munca manuală, te invitam să participi alături de noi la prima ediţie a târgului de cadouri handmade.

Târgul işi deschide porţile in perioada 11,12,13 Decembrie,între orele 10:00-19:00, la Casa Studenîilor din Craiova.

Se pregătesc  multe lucruri frumoase: tombole, workshopuri ( adica ne veţi vedea “mâzgălind” si “mâzgălindu-ne” ), tot felul de surprize...


Intrarea este liberă.
Vă aşteptăm cu drag

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu